dissabte, 14 d’abril del 2012

BARCELONA

És la capital del Barcelonès i la ciutat més turística de Catalunya. Està situada al costat del Mar Mediterrani i envoltada de muntanyes.
Començarem  la visita a aquesta ciutat per la Plaça Catalunya, centre de la ciutat on trobem el Corte Inglés, seguirem baixant per les Rambles on podrem veure la font de Canaletes a la banda esquerra de la part alta, tot baixant si ens desviem a l’altura del carrer de la Canuda a la banda dreta, podrem veure les restes de la necròpolis romana de la ciutat de Barcino.
Mercat de la Boqueria
Tornant a les Rambles, tot contemplant  les paradetes i estàtues humanes que la caracteritzen, passarem pel davant del Mercat de la Boqueria i del Gran Teatre del Liceu, ambdós a la vorera esquerra. 
Travessem les Rambles i seguint el Carrer de Ferran (a l’altura del Liceu però a l’altra banda de les Rambles), arribem a la Plaça de Sant Jaume on hi ha l’Ajuntament a la dreta i el Palau de la Generalitat just al davant. Si travessem la plaça i agafem el Carrer del Bisbe arribarem a la Plaça de la Catedral de   Barcelona.
Un cop allà, al final de la plaça, hem de seguir la Via Laietana fins l’altura del carrer de Sant Pere Més Alt per arribar al Palau de la Música Catalana. Hem de seguir el carrer de Pau Clarís (continuació de Via Laietana) fins arribar a la Gran Via. Seguirem aquest carrer fins arribar a l’altura del Passeig de Gràcia on trencarem a la dreta per arribar fins la Casa Batlló i la Pedrera, un tros més amunt, per finalitzar la visita.

Palau de la Música Catalana
Alguns del altres llocs d’interès de Barcelona poden ser la Catedral del Mar i el barri Gòtic, el parc Güell, el poble Espanyol , l'Arc de Triomf, el MNAC, el museu Picasso, el monument de Colom, la Sagrada Família, el Camp Nou, el parc del Tibidabo entre molts altres.

Les festes més conegudes de Barcelona són les de la seva patrona, les Festes de la Mercè, celebrades cada any pels volts del 24 de setembre amb tot tipus d'activitats per totes les edats. TAmbé tenen força renom la Festa Major del Barri de Gràcia.

Sagrada Família
Pel que fa a la meva opinió, crec que Barcelona és una ciutat magnífica per fer-li una visita, a mi particularment, m’encanta. Té molts llocs d’interès i moltes activitats per fer, a més de bons restaurants. És un bon lloc per conèixer noves cultures ja que hi ha força immigració i molts turistes. Hi pots visitar des de restes romanes fins a museus de tot tipus, passant per botigues, centres comercials i edificis emblemàtics coneguts arreu. Així que ja ho sabeu, el dia que no sapigueu què fer, feu una visita per Barcelona, estic segura que us encantarà!


Vols més informació sobre la ciutat de Barcelona? Clica aquí 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada