divendres, 20 d’abril del 2012

LLEIDA

Lleida és la capital del Segrià i de la província de Lleida. És una de les ciutats interiors més importants de Catalunya. El riu Segre passa pel mig de la ciutat.


Comencem la visita al davant de l’Ajuntament de Lleida, més conegut amb el nom de la Paeria. Seguint el Carrer Major passarem pel davant de l’oficina de turisme fins arribar a la Plaça de la Catedral, a la dreta i a l’esquerra hi ha l’Antic Hospital de Santa Maria, Just del davant de la Santa Església Catedral en surt el Carrer Nou, a través d’aquest, on trobarem el Museu de Lleida, arribem a la Rambla d’Aragó.
En direcció a la Seu Vella podem arribar fins el turó i pujar per fer-hi una visita al Castell de la Suda i la Seu Vella. 

Una mica més aïllat hi trobem el Castell de Gardeny i a l’altra banda del Segre hi ha el parc dels Camps Elisis. 

Les Festes de Maig són la Festa Major de Lleida i es celebra l’11 de maig en honor al seu patró Sant Anastasi. L’acte més important és la recuperació de la Festa dels Moros i Cristians.

La Seu Vella 
Pel que fa a la meva opinió, no en tinc cap al respecte ja que no he visitat aquesta ciutat, tot i que espero poder fer-ho aviat.


Vols consultar un mapa interactiu de la ciutat? Clica aquí
Vols més informació sobre la ciutat i les ciutats pròximes? Clica aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada